surfers paradise

Hej!

Det tar ganska många dagar mellan varje uppdatering, men internet här är inte det billigaste så då prioriterar jag bort bloggen när jag väl har 1 timmes internet. Men nuså har vi gratis internet här på hostlet i Surfers Paradise.

Nu har vi hunnit med att besöka både Noosa och Brisbane. I Noosa träffade vi två danska tjejer som vi umgicks med en del. Där besökte vi också Australian Zoo och fick bland annat mata Kängurus och träffa söta små Koalor. Vi gick på Steve Irwings zoo, det finns till och med en dag som är uppkallad efter honom här, för att minnas hans arbete med att rädda djur.

I Brisbane var vi mest vi deras city strand som även var den enda strand dom hade där. Vi har hela tiden haft väldigt tur med vädret här i Aussie. Sen var vi också ut på ett väldigt prisvärt uteställe där varje drink kostade 3$ styck, vilket motsvarar cirka 21 sv kr. Det var inte heller något inträde så stället blev helt fullproppat. Vi var också på bio två gånger eftersom det var ganska billigt pris och fräsch biosalong. Första filmen vi såg var Safe House, där var både Josef Fares och Joel Kinnaman med. Sjukt otippat!

Idag kom vi fram till Surfers Paradise, egentligen var det tänkt att vi skulle komma hit redan igår. Vi hade bokat greyhound buss och allting, men sen när vi efter bokningen skulle kolla upp hostel så var alla helt fullbokade.. Så då fick vi stanna kvar ytterligare en dag i Brisbane, men det gjorde ingenting!

Lägger upp bilder senare :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0