Söndag 31 oktober

Okej idag är det sista oktober!!! sjukt. vad händer med tiden?!

Har haft en underbar helg med mina favoriter. I lördags skrev jag ju som sagt högskoleprovet. Yeeeeyy! Behöver ju inte skriva om hur det gick, för det har jag ingen aning om själv och bara det säger ju en hel del.. haha.
Var i alla fall helt slut i huvudet efter dagen, men det var bara hoppa in i duschen hos fanny och ta nya tag.

Imorse var jag och åt frukost på johanssons med några söta små tjejer. Sen har jag packat och fixat med alla papper och sånt inför resan. Det bästa på dagen var mysmiddag hemma hos mina fina kusiner. Blev bjuden på god mat och efterrätt =)


I lördags så träffade vi på en fååågel


Torsdag 27 oktober

Helllo!

Dagen har bestått av apoteksshopping två gånger, första gången till mig själv och andra gången till lovi. Massvis med saker som behövs köpa nu innan vi åker. Sen har vi även fixat lite saker tills på lördag då vi och alla tjejer ska ut och äta på middag Tabazco. Senare blir det också utgång på blue moon bar.

Först på lördag mellan ca. 8.15-16.30 skriver jag högskoleprovet, fyfan vad dåligt det kommer gå! När jag skrivit klart så går jag direkt till hem Fanny och fixar allting inför kvällen. Ska bli kul att träffa alla på lördag och att sen gå ut på bmb för där har jag aldrig varit förut :)

 

 

Att undvika konflikter och ta undanflykter i första hand - det kan fungera i teorin, men inte i praktiken..

 

 


Tisdag 25 oktober


om du lutar dig mot solen
om jag lutar mig mot dig
om jag blir bättre med tiden
om du har tålamod med mig


Söndag 23 oktober

Har haft en mysig helg med fina vänner. I fredags var vi hemma hos Sara och åt thaimat och kollade på idol. Innan dess var Anna och Emilia här hemma så vi tre och pappa gick på stan och köpte med oss fika från johanssons.


Igår blev det ingen sovmorgon utan körde istället step up/styrkepass klockan tio. Efter att ha duschat och slappat ett tag så kom jag på den briljanta idén att baka en kladdkaka med nougat över. Efter att ha varit på Willys två gånger mitt under bakningen och så blev den tillslut klar. (den blev dessutom lika god som den såg ut, hehe). På kvällen åkte vi några tjejer plus kladdkakan till Fanny som numera bor i Västerås. Där åt vi taco och alla andra godsaker vi hade köpt, sen hade vi också lite extreme makeover.

 


Onsdag 19 oktober

Refreshing start

 

Jag har som ni ser tagit bort alla tidigare inlägg. Tänkte starta om bloggen på nytt eftersom mitt liv kommer vara så annorlunda nu mot vad det tidigare varit. Oj vad seriöst det där lät haha!

 

Om två veckor och två dagar åker jag och fyra andra vänner ut på en lång resa. Vi ska besöka länderna: Vietnam, Malaysia, Bali, Nya Zeeland, Fiji och Australien. Resan är på minst fyra månader, men troligtvis blir den längre då vi har skaffat arbetsvisum i Australien som blir det sista land vi besöker.

 

Längtar verkligen tills vi åker, resan har alltid varit så längt borta och nu är det bara två veckor kvar. Det svåraste är nästan att planerar inför resan, eftersom det är svårt att veta hur länge man vill stanna på varje ställe osv.

 

Vietnam, Nha Thrang som vi bland annat kommer besöka =)


RSS 2.0