Hey from sydney

Hi!

I måndags kom tjejerna äntligen hit. Kärt återseende!! :) Dom kom på morgonen till vårt hostel, och dom hade till och med tagit med sig den efterlängtade solen. Så hela dagen spenderades på Bondi beach där vi bland annat fick se tv teamet filma en asiat som höll på att drunkna. På kvällen gick vi genom stan till hamnen där operahuset ligger.

Igår var vi ute hela dagen och shoppade och såg på lite olika sevärdigheter. Vi såg operahuset en gång till i dagsljus och Darling Harbour. På kvällen var vi ut på en klubb vid Kings Cross. Bra dag, bra kväll.

Nu har jag, marcus, julle och daniel bytt hostel till yha i tre nätter. Här får vi bo dom nätterna gratis eftersom vi hade kvar några kilometer från vårt greyhound pass. Dom andra bor kvar på base. Här på hostlet visas det snart bio. Vi har laddat upp med choklad och chips :)

Längtar tills på söndag då det är swedish house maffia och future music festival!!! :)



still rain

Har i sydney oser regnet fortfarande ner over oss. Idag har vi varit ute och atit middag pa en finare restaurang dar vi ska ga ut sen nar dom andra tjejerna kommer. Skit fint stalle som verkar ha en grym klubb :) Annars sa har vi bara bokat nytt hostel fran och med imorgon anda fram till onsdag. Det ar lite sma drygt att byta hela tiden, men det ar fullt overallt. Men nu har vi det i alla fall klart resten av resan forhoppningsvis!

Nu i slutet av resan sa ar man sa radd att vi ska fa bedbugs. Sag att blondinbella hade fatt hem det till sin lagenhet. Fyfan om man skulle fa det hemma och bli tvungen att sanera hela huset! Far stalla vaskan ute nar man kommer hem och sen frysa ner alla klader eller tvatta i 60 :) battre och vara pa sakra sidan!!

Jag hoppas tjejerna tar med sig solen hit pa mandag och resten av tiden. Ar trott pa regnet nu! Finns som sagt inte sa mycket att gora och att hanga pa ett hostel ar ganska trottsamt.

Tankte skypa med mamma nu, men sa var hon hos frissan! Far bli en annan dag :)

xoxo


RSS 2.0