Nya Zeeland

Hejhej!

Har varit dåligt med uppdatering här. Men här är det inte några fria nätverk så det är så sjukt dyrt att hyra internet. Men vi mellanlandade i alla fall först i aussie där vi tillbringade ett dygn. Sen flög vi vidare till Christschurch där vi var två nätter. Det var jätte lite folk där och d¨åligt med tillgängliga hostel för det hade nyss varit en jordbävning där så mycket av staden var avstängd. När vi kom dit så fick vi en chock för att det var så himla kallt. Snacka om kontrast mot Bali. Jag och Lovisa var tvungna att gå och köpa varsin jacka.

Men nu är vi i alla fall i Quuenstown, här är det varmare och verkligen världens finaste stad. Nya zeeland är verkligen ett land alla måste åka till. Hur som fint som helst verkligen! Landet känns helt rent och orört, sååååååå vackert. Imorgon får vi våra två bilar som vi har hyrt. Vi ska ha dem i tio dagar nu och dra vidare norrut.

Här har vi hunnit med milford sound, rafting, ridtur där dom spelade in sagan om ringen och vissa hoppade bungy jump. Fallskärm spar vi till aussie. Orkar inte skriva något om det nåt nu. Tiden tickar iväg så internet dör snart.

Nu sitter vi i alla fall ute med några andra svenskar här på hostlet (oklart hur det stavas i bestämd form) och lyssnar på när dom sjunger och spelar gitarr :D riktigt duktiga är dom!

Hadeee

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0