Bedbugs

Okej, det blev inget mer inlägg igår. Orkade inte pallra mig till restaurangdelen där det finns internet. Men nuså!

I söndags när vi var ut på en klubb så skulle jag lovi och lisa gå från uteterassen till dansgolvet och då var golvplattorna lite ojämna så lisa vrickar till foten och sen ramlar på den. Det resulterade i att hela fotknölen svullnade upp stor som en tennisboll. Den var verkligen helt sjukt svullen. Vi andra springer och försöker få tag på is och bandage. Efter det så fick vakterna komma och hjälpa lisa ner från trappen som är väldigt smal. Vi befann oss på fjärde våningen och lisa kunde inte ens röra foten så vi var nästan säkra på att den var bruten.

När vi väl kom ut på gatan så tog vi en taxi till sjukhuset. Där tog det sin lilla tid att smärtstillandet skulle hjälpa, men när morfinet sen väl börjat verka så började lisa as garva isället :) Foten var inte bruten vilket var skönt, det var en vrickning och ledbanden hade töjts ut. Så vi får se hur länge hon kommer behöva hoppa på kryckor. Först fick hon såna där snygga kryckor som dom har på sunes sommar, som man har under armarna. Men vi hittade sen riktiga på apoteket.

När vi kom hem från sjukan ca halv 3 på natten så lös vi med ficklampa i sängarna för att se om vi också fått bedbugs, och visst hade vi fått det. Jag, lovi och marcus fick packa ihop alla våra saker och byta rum, lysa igenom varenda litet plagg för att sen kunna sova. Varken jag eller m har fått några bett, men lovisa har fått ganska mycket på ryggen och armarna. Som tur är så är det i alla fall inte farligt. Det jobbiga är bara om dom laggt ägg i ens väska eller om man har det med sig i bagaget.

Idag har vi bara legat vid poolen hela förmiddagen och nu är klockan lite över tre så nu blir det en lång väntan till planet går kl 23 ikväll. Hoppas alla har en bra lucia där hemma. Ät lite lussebullar åt oss ockå :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0