Auckland

Hej!

Nu har vi bilat igenom hela syd- och nordön. Vi firade jul i Nelson på ett litet större hostel där det bara var massa ungdomar. Det blev en väldig lyckad julafton och vi fick till och med lite lite julkänsla. Vi gjorde ett eget julbord som blev över förväntan god. Det enda minuset under kvällen var utgången. Vi trodde vi skulle få komma ut på en stor klubb där vi kunde dansa. Men det var världens minsta trubadurbar istället. Sen stängde alla uteställen redan klockan 12, så det blev en tidig hemgång. Eftersom dom firar julafton dagen efter oss så var det så tidig stängning.

Nu har vi  i alla fall bilat oss uppåt i landet och har åkt färja till nordön. Nu befinner vi oss i Auckland som är NZ's största stad. Här ska vi fira nyår och stanna kvar tills på onsdag då vi drar vidare till Fiji och moa, lisa och kippe drar direkt till Australien. 

Igår testade vi på utelivet här i Auckland. Vet inte riktigt vad jag ska säga om det annat än att det är svårt att vara 8 pers som inte har någon aning om vilket håll klubbarna ligger eller vilken man sen ska välja. Nu gäller det bara att hitta ett sjukt bra ställe tills på nyår. Två nya zeeländare vi snackat med sa att alla drar här ifrån på nyår och åker mer mot sydön och queenstown. Vi får hoppas att dom inte bokstavligt menar alla. Eftersom det är den största staden här så lär det ju finnas nånting tycker man :)

Nu ska jag och lovi skypa med felicia om allt går enligt planerna :) Kan lägga upp bilder senare idag för nu har vi intenet några timmar till!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0